Биологично-активна рецепта.

Описание:
Микробиологичен почистващ препарат за подове и санитарни съоръжения.

Незабавна неутрализация на миризмите с помощта на био-ароматизатор. Уникалните стабилизиращи бактерии отстраняват директно източника на миризмите! Биологична неутрализация - аеробни микроорганизми буквално "изяждат" нечистотите, премахвайки ги напълно и трайно. Предпазват от натрпуване на мръсотия с помощта на бактериални култури, като в същото време не увреждат почистваните повърхности. Продуктът е изцяло натурален, не корозивен, не съдържа химикали, има неутрално pH и е напълно безвреден за хората и околната среда.

Състав:
Смес от бактериални видове Bacillus:
Избрани от естествена среда, немодифицирани.
Аеробни и факултативно анаеробни бактерии.
Високоподвижни.
Положителна хемотаксия.
100% стабилизирани бактериални спори.
Бактериална ензимна продукция:
Амилоза, Протоаза, Липоза, Естероза, Уреоза, Целулоза, Ксилоза.
Не съдържа патогенни бактерии и контаминанти.
Характеристика:
Външен вид:        течност, син цвят
Действа при pH:        5 - 10
Действа при температура:    5°C - 55°C
Срок на годност:        2 год. при 21°C

Употреба:

BIO F-CLEAN е биологично почистващо средство за твърди повърхности и препарат за отстраняване на миризми.  Продукт с изключително качество и висока концентрация. Съдържа смес от повърхностно активни природни вещества, които разтварят и премахват мръсотиите направо от основата. В сравнение с химичните почистващи препарати има неутрално pH. Този биологично активен и неутрален продукт почиства изцяло и комплексно - чисти, освежава и парфюмира. Предназначен е за Бани, тоалетни, писоари, кошчета за боклуци, отпадъци, почиствания след наводнения, килими, дамаски, завеси, животински екскременти.
Препоръчан начин на прилагане:
Преди употреба старателно разбъркайте/силно разтръскайте. Напръскайте препарата директно върху повърхността и оставете да действа възможно най-дълго. Да се нанася редовно. Да НЕ се използва едновременно с други дезинфектиращи препарати.
Опаковка:
750 мл, 5 кг, 25 кг,
Складиране и инструкции за безопасност: Да се съхранява в затворен съд при температура 5-35 ° С на място, недостъпно за деца. След контакт с очите и кожата да се изплакнат с вода. Да не се преглъща.